miercuri, 4 ianuarie 2012

My First Giveaway :)

Intrucat se apropie aniversarea de un anisor a blogului meu, am decis ca astazi, cand este o zi speciala pentru mine, sa organizez primul meu giveaway.. Acesta incepe astazi, 4 ianuarie si se va termina pe 24 ianuarie (de ziua mea), iar castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul site-ului www.random.org si va fi anuntata pe 25 ianuarie, cand blogul meu implineste primul anisor!
Premiul consta in urmatoarele accesorii lucrate de mine: 

1. O bratara asimetrica, realizata din pasta modelatoare si ata, cu incuietoare metalica.


2. Un medalion in forma de floare (prima mea incercare de a face o floare), caruia i-am atasat un snur facut de mine. 

 
3. Prima mea pereche de cercei cu surub.
4. La alegere: una dintre brosele de mai jos: cea albastru cu galben, sau cea rosu cu verde.
5. Tot la alegere: una dintre bratarile de mai jos: cea in culori mai calde (cu galben, portocaliu etc.) sau cea in culori mai reci (bleu etc.).
 
6. Daca tot ce am prezentat mai sus reprezinta lucruri facute la inceputurile experientei mele cu accesoriile handmade, ultimul premiu este o surpriza, un accesoriu realizat special pentru acest giveaway.. 

Sper sa va inscrieti in numar cat mai mare! Trebuie doar sa dati un comentariu acestei postari si sa specificati ce alegeti din premiile 4 si 5!

7 comentarii:

  1. Hei >:D<. Se pare ca sunt prima :D. Aleg brosa albastru cu galben si bratarica in culori calde :D. Spor la giveaway si LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de invitatie :)
    Aleg brosa rosu cu verde si bratara in culori calde :)>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu multumesc de invitatie! pai mie toate premiile imi plac, asa ca as fi fericita cu oricare dintre ele! te pup si iti doresc bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci de invitatie :*. Toate premiile sunt frumoase :) dintre brose..o aleg pe cea cu rosu si la bratari pe cea in colori calde :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Multumesc de invitatie! :*
    Aleg brosa rosie si bratarica in culori calde

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani plini de inspiratie si creativitate! Iti doresc mult succes in continuare si multumesc pentru invitatie;imi plac toate la fel de mult, asa ca ma voi multumi cu oricare din ele :-) pe curand, alabalabijoux

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna...Si la multi ani de pe acum!!!
    Imi aleg brosa cu albastru...!

    RăspundețiȘtergere