sâmbătă, 21 aprilie 2012

La Multi Ani, Leeloo!

Zilele astea a fost ziua prietenei mele, Leeloo, pentru care am realizat o rama foto, care sper sa ii placa la fel de mult cum imi place si mie.. Iata ce a iesit:





Rama este cumparata si ornata de mine cu flori, frunze, fluturi din pasta modelatoare, colorate in culori acrilice..

duminică, 15 aprilie 2012

luni, 9 aprilie 2012

Giveaway De Paste De La Ami..

Asa cum ne-a obisnuit, Ami organizeaza un super-giveaway, care are ca premii 3 palete Sleek (cate una pentru fiecare castigatoare).. Pentru mai multe detalii, dati click aici..

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Alta Comanda Speciala Pentru Elena

Intrucat verisoarei mele i-au placut la nebunie cerceii de aici, m-a rugat sa ii mai fac inca o pereche acelasi model, dar creme.. Iata rezultatul:


joi, 5 aprilie 2012

Comanda Speciala Pentru Elena - alta Elena :)



 
Verisoara mea, Elena, m-a rugat sa ii fac o pereche de cercei maaari, cu buze.. :)) Ideea cerceilor diferiti a fost a ei, iar pe mine m-a incantat, deoarece si eu am o pereche in acest gen..

luni, 2 aprilie 2012

Comanda Speciala Pentru Elena..

O amica s-a indragostit de o brosa de-a mamei si m-a rugat sa ii fac si ei una "mica, colorata si cu sclipici".. Iata ce a iesit: 



 

O combinatie intre o steluta verzuie, o floricica cu petale roz cu galben si mijloc rosu si niste "tije" turcoaz, presarate cu mult sclipici.. Brosa este realizata din pasta modelatoare, vopsita in culori acrilice si lacuita..
La comanda, se poate reface si pe alte culori.. 
Pret: 8 lei..