joi, 29 martie 2012

Giveaway De La Ale..

Alexandra organizeaza un nou concurs, care are 3 premii la alegere, premii care constau in minunatele ei accesorii.. Pentru mai multe detalii, dati click aici..

joi, 22 martie 2012

Comanda Speciala..

Peste cateva zile este ziua unei prietene de-a mamei mele, asa ca mama m-a rugat sa-i fac un set frumos pentru a i-l putea oferi.. Astfel, a iesit acest set de maci galbeni, format din cercei si medalion din pasta modelatoare, decorat cu putin sclipici, medalionul fiind insotit de un snur facut manual, din ata rosie, orange, galbena si roz, de aprox. 45 cm lungime (inclusiv zalele si inchizatoarea).. 









 
Acesta, fiind cadou, este indisponibil, insa pot face altul asemanator, sau pe alte culori, la comanda.. Pretul setului este 15 lei (cercei: 5 lei, medalion 5 lei, snur 7 lei)..

marți, 13 martie 2012

Cercei Luuungi.. - vanduti - se pot reface la comanda -

 De mult timp imi propusesem sa fac niste cercei mai complicati, iar acum i-am facut.. Mie imi place rezultatul.. Voua?..

 





Pretul este 15 lei, iar la comanda se pot face si pe alte culori..

joi, 1 martie 2012

Concurs Aniversar 500 - Bibliophile Mystery

Am descoperit un concurs interesant de la Bibliophile Mystery.. Pentru cei care vor sa afle mai multe detalii, dati click aici..

A Venit Primavara!..

Desi nu pot spune ca mi-a displacut iarna (ador zapada si frigul), parca pasarelele au inceput sa ciripeasca mai vesel astazi, in prima zi a primaverii.. Va doresc tuturor o primavara exact asa cum v-o doriti voi!

Iata ce surpriza mai mult decat placuta mi-a facut un vecin in dimineata asta:
Un minunat tablou cu Motomartienii, desenele care mi-au facut copilaria mai fericita.. Ii multumesc din suflet pentru gestul lui si abia astept sa pun tabloul la loc de cinste pe perete..