marți, 28 februarie 2012

luni, 27 februarie 2012

Niste Martisoare..





 
3 lei..


4 lei - prevazute cu ace de brosa..
5 lei - prevazut cu ac de brosa..

6 lei - prevazut cu ac de brosa.. este indisponibil, deoarece mi l-a "furat" mama.. :))


Brosa care, atasandu-i-se un snur alb-rosu, poate fi purtata si ca martisor.. 10 lei..

Toate martisoarele prezentate mai sus sunt fie comenzi speciale, fie le voi darui, insa pot face altele asemanatoare la comanda..

miercuri, 22 februarie 2012

Rama Foto..

Iata prima rama foto facuta de mine.. De fapt, este doar ornata, rama fiind cumparata din comert, intrucat nu dispun de toate materialele necesare pentru a realiza o rama de la 0.. Oricum, sunt foarte mandra de ea si, acum, ca "am prins gustul" ramelor foto, sigur voi mai face si altele.. :) 







Initial, aspectul ramei era asemanator lemnului, insa am ales sa o vopsesc in culori acrilice (verde si galben), iar ornamentele (florile si frunzele) sunt realizate din pasta modelatoare cu uscare la aer si vopsite in culori acrilice.. Pretul ramei foto este 25 lei..
Voi ce parere aveti de ea?

duminică, 19 februarie 2012

Medalion Inimioara..







 
Medalion orange in forma de inimioara decupata, cu fundita roz si doua gargarite (baietel si fetita) atasate.. Floricelele albe au putin sclipici.. Pretul medalionului este 6 lei.. La cerere poate fi facut snur asortat si se adauga 3 lei la pretul initial..

Martisoare 2012

Anul acesta voi face martisoare doar daca am comenzi.. Preturile se vor incadra intre 3 si 6 lei, in functie de marime, complexitate etc.. Iata un model: 


 
Pretul acestui martisor este de 5 lei.. Este prevazut cu ac de brosa..

vineri, 17 februarie 2012

Giveaway De La HappyAccesories

Desi stiu ca in ultimul timp am postat numai giveaway-uri, astazi va prezint inca unul, de la happyaccesories. Pentru mai multe detalii despre conditiile de participare si despre premiu, dati click aici.

duminică, 5 februarie 2012

Giveaway De Sf. Valentin De La Adnia

Adnia organizeaza un super-giveaway cu premii la alegere din magazinul ei on-line (click).. Pentru mai multe detalii, dati click aici! Eu deja mi-am ales premiul.. :D

sâmbătă, 4 februarie 2012

Surpriza De La Ami..

Ami ne pregateste inca un giveaway, dar de data asta premiul este surpiza.. Sunteti interesate? Daca da, dati click aici pentru mai multe detalii..