vineri, 25 noiembrie 2011

O, Brad Frumos!..




intrucat cea mai frumoasa perioada a anului se apropie, am decis sa fac ceva care sa ne aminteasca de sarbatorile de iarna.. am inceput cu o brosa in forma de bradut impodobit, realizata din pasta modelatoare cu uscare la aer si pictata cu culori acrilice.. 13 lei..

Floricele Pe Campii




brosa rosie, in forma de floare, decorata cu o floare orange, una creme si un mac violet.. se pot face altele asemanatoare si pe alte culori.. sper sa va placa! 16 lei..

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Fundite Si Bobite - indisponibil

Stiu ca de obicei bijuteriile pe care le creez sunt foarte colorate, insa astazi m-am gandit sa fac si ceva mai simplu, care poate fi pe placul multora..




Prima pereche de cercei este una argintie, compusa, eleganta, cu doua bilute mov si albastru.. Lungimea cerceilor este de aprox. 5.5 cm (fara tortita)..




A doua pereche de cercei este ceva mai jucausa, aurie, cu fundite roz, care au in mijloc cate o biluta, tot roz :).. Diametrul cerceilor este de aporx. 3 cm.

Pretul unei perechi de cercei este 8 lei..

luni, 7 noiembrie 2011

Concurs

De mult timp nu am mai participat la un concurs.. Ei bine, de aceasta data, concursul este realizat de famouscupcake.blogspot.com si este deschis pana pe data de 15.11.2011.. Pentru mai multe detalii, click.. Bafta!